ConstruktglasLogo
ConstruktglasLogo

Glasheldere projecten

glazen deuren, spiegel, douchewanden, stalen deuren, …

Alle buitenschrijnwerk

Op zoek naar nieuwe ramen in aluminium, hout, pvc, …

Ruime showroom

Glazen steellook deuren, douchewanden, spiegels, tafels

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Glasheldere projecten

eigen atelier in Harelbeke

Glas op maat

maatwerk in glas en buitenschrijnwerk

Gelakt glas

Maak gerust een afspraak

Showroom met tal van glazen deuren en steellook

Glazen wanden

Functionele indeling kantoorruimte

Meer ruimte creëren

Met speciale soorten gelamineerd glas

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

buitenschrijnwerk

Op zoek naar een partner voor het realiseren van uw buitenschrijnwerkaluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc, …

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc...

Alle buitenschrijnwerk

aluminium, hout, pvc

Gekleurd glas

glasheldere projecten

Hoogrendementsglas = energie besparen

bespaar op je energiefactuur

Nog geen dubbel glas? Bel ons op 056 71 60 42.

Steellook: De ecologische aluminiumvariant van staal?

Steellook deuren en ramen hebben de bouwwereld stormenderhand veroverd als een moderne interpretatie van klassiek stalen schrijnwerk. Deze trend combineert hedendaagse eisen voor buitenschrijnwerk met de nostalgische uitstraling van traditionele stalen ramen, wat resulteert in een esthetische keuze die ook voldoet aan strenge energieprestatievereisten zoals vastgelegd in EPB-normen.

De voordelen van aluminium
 

Aluminium, de kern van steellook deuren en ramen, biedt een uitgebreide reeks voordelen. Allereerst is aluminium opmerkelijk lichtgewicht, wat de installatie vergemakkelijkt zonder afbreuk te doen aan structurele sterkte. Deze duurzaamheid vertaalt zich naar stabiliteit: aluminium corrodeert niet en is bestand tegen de elementen, waardoor het ideaal is voor buitentoepassingen. In tegenstelling tot materialen zoals hout, krimpt of zet aluminium niet uit bij temperatuurwisselingen, wat essentieel is voor langdurige prestaties en onderhoudsgemak.
 

De unieke eigenschappen van staal
 

Hoewel aluminium de moderne variant van stalen schrijnwerk vertegenwoordigt, blijft de traditionele stalen constructie een intrigerende keuze in de architecturale wereld. De complexiteit van stalen schrijnwerk komt voort uit zijn ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid. Staal biedt een uitzonderlijke structurele integriteit die niet kan worden geëvenaard door andere materialen zoals aluminium, PVC of hout. Deze unieke eigenschappen maken stalen schrijnwerk ideaal voor projecten die een robuuste en karaktervolle uitstraling vereisen, zoals historische restauraties, industriële lofts of eigentijdse architectonische ontwerpen die streven naar een unieke visuele impact.

 

Contacteer ons vandaag nog om uw project te bespreken en samen te werken aan een architectonische visie die de tand des tijds doorstaat.

Waarom kiezen voor steellook?

Voor professionals die op zoek zijn naar een compromisloze combinatie van esthetiek, prestatie en duurzaamheid, biedt steellook deuren en ramen een ideale oplossing. De ecologische voordelen van aluminium gecombineerd met de klassieke uitstraling van staal maken steellook een veelzijdige keuze voor uiteenlopende architecturale visies. Of het nu gaat om het behoud van historische esthetiek met moderne prestatieverbeteringen of om het verankeren van een hedendaagse woning in een duurzame toekomst, steellook blijft een vooruitstrevende keuze in de wereld van het buitenschrijnwerk.
 

Construkglas: Uw partner in steellook schrijnwerk.
 

Construkglas staat klaar om professionals te ondersteunen die streven naar uitmuntendheid in architectuur met steellook oplossingen. Met een focus op innovatie, kwaliteit en maatwerk, bieden wij hoogwaardige steellook deuren en ramen die voldoen aan de hoogste normen van functionaliteit en esthetiek. Ontdek hoe onze expertise en toewijding uw volgende project kunnen transformeren met de tijdloze elegantie van steellook schrijnwerk.

Steellook glazen deuren zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan jouw interieur, maar bieden ook praktische voordelen. Van het versterken van ruimtelijkheid tot het verbeteren van de algehele ambiance, deze deuren zijn een slimme keuze voor wie stijl en functionaliteit wil combineren in huis. Laat deze trendy deuren jouw interieur naar een hoger niveau tillen!